Sæson 2019 - ingen reception, men stadig fantastisk

Hou Strandcamping har været under stor forandring op til sæson 2019. Pladsen er gået fra at have 180 pladser til nu 60 pladser – og vi råder ikke længere over campinghytter. Det er således kun muligt at campere med egen campingvogn, autocamper eller telt. 

Til gengæld betyder det, at der er rift om de pladser, der er tilbage – og  dermed adgangen til vores nybyggede og moderne faciliteter. For uanset pladsens størrelse, er både hyggen og stilheden på pladsen stadig helt intakt. Og med naturen og den skønne strand lige uden for døren – samt Østjyllands mange attraktioner inden for kort køreafstand,  ja så er Hou Strandcamping stadig en af landets mest velbeliggende og attraktive campingpladser. 

Pladsen er nu ubemandet – hvad betyder det?  Det betyder, at der ikke er nogen reception, ej heller butik. Der vil være daglig opsyn på pladsen, og selvfølgelig den altid høje standard af rengøring i vores nye og flotte servicebygning. Se evt. mere info på vores Facebook side

Booking kan således nu ske ved at sende en mail til info@houstrandcamping.dk  – eller endnu nemmere via vores onlinebooking her på hjemmesiden. Det er også muligt at booke ved ankomst til pladsen ved vores “Selvbetjenings Check In”, som I finder ved servicebygningen. Der kommer meget mere info omkring “Selvbetjenings Check In” her på siden tættere på sæsonåbning.

Åbningstider

Campingpladsen har i 2019 åbent fra 6. april til 29. september.

Vejrudsigt

8°C
Partly cloudy

Odder

torsdag
14°C
6°C
fredag
13°C
6°C
lørdag
9°C
4°C
søndag
9°C
3°C
mandag
8°C
4°C

Nyttig information

  • BEMÆRK; Vi har ingen receptionen eller butik!

Ankomst

Har I booket jeres plads hjemmefra via vores hjemmeside, og har I indtastet registreringsnummeret på jeres bil, kører I bare direkte til bommen. Den scanner, åbner, og I er automatisk blevet tjekket ind. Hvis I ikke har indtastet jeres registreringsnummer, vil der stå en kode I jeres booking bekræftelse. Denne kode skal I taste for, at bommen går op. I er hermed automatisk blevet tjekket ind. Bemærk, at den samme kode også skal bruges som adgangskode,  når I skal ind i vores servicebygninger.

Hvis ikke I har booket på forhånd via vores hjemmeside, sker ind- og udtjekning nemt på vores Selvbetjenings Check In stander. Den finder I ved ankomst til pladsen. (Mere info og guide herom følger senere)

Check-in kan ske fra kl. 13:00 og til kl. 22:00 på ankomstdagen.

Afregning & afrejsetidspunkt
Check-ud og afrejse skal ske senest kl. 12.00 på afrejsedagen.
Afregnes der ikke inden dette tidspunkt, vil I automatisk blive trukket for én ekstra overnatning. Hvis pladsen er ledig, og I ønsker at forlænge jeres ophold, sker dette nemt på vores Selvbetjenings Check In stander.
Ønsker I at afrejse en dag tidligere end allerede booket, kan I via vores Selvbetjenings Check In bare tjekke ud, og beløbet vil blive sat retur på jeres betalingskort. Dette skal dog ske inden kl. 12:00.

Afbestilling
Ved bestilling betales der kr. 500,- i depositum, senest 1 uge efter bestilling. Dette beløb betragtes som et administrations gebyr, og refunderes ikke ved evt. senere afbestilling. Ved afbestilling mere end 30 dage før ankomst refunderes det fulde beløb, med undtagelse af kr. 500,- i administrationsgebyr. Ved afbestilling mellem 14 og 30 dage før ankomst refunderes halvdelen af det indbetalte beløb, med undtagelse af kr. 500,- i administrationsgebyr. Ved afbestilling indenfor 8 dage før ankomst, ydes der ingen refusion.

Campingpas
Vi kræver ikke campingpas.

Hund
Hunde er velkomne, men skal holdes i snor, også ved campingvognen. Hunden skal luftes udenfor pladsen (ikke på boldbanen).
Vi har hængt hundeposer op, så husk at samle efterladenskaberne op.

Affald
Affald skal sorteres og afleveres i de opstillede containere. Benyt venligst flaskecontaineren og placer pap og karton i papcontaineren.
OBS! Affaldspladsen må kun benyttes til almindeligt husholdningsaffald, alt andet storskrald SKAL afleveres hos Odder genbrugsplads.

Spildevand: skal altid tømmes i kemitoilettet. Udledning direkte i jorden er forbudt.

WIFI
Vi har et velfungerende WIFI på pladsen. WIFI er gratis.

Servicebygningen
Servicebygningen er åben hele døgnet. Familierummene er beregnet til familier med min. 2 personer.
Al leg i servicebygningen er forbudt. Rygning er IKKE tilladt i nogen af vores bygninger, heller ikke i grillhytten. Aflever venligst de fælles faciliteter i samme
stand, som du selv ønsker at modtage dem.

Vaskemaskine og Tørretumbler: Pris kr. 40,- pr. vask/tumbling. I kan købe købe kort til vaskemaskine og tørretumbler via vores Selvbetjenings Check In.

Brandsikkerhed – Vigtigt for alles sikkerhed!
Der SKAL være minimum 3 meters afstand mellem campingvogne/telte. Dette gælder også for opbevaringstelte, annexer og læsejl.

Check venligst denne afstand nøje, inden du etablerer dig. Lejrchefen har pligt til at bede dig flytte, hvis afstanden ikke er overholdt.

Parkering af biler
Der må kun parkeres én bil pr. enhed på pladsen. Motorkørsel på pladsen bør indskrænkes til et minimum og må ikke finde sted mellem kl. 23.00 – 7.00. Motorkørsel skal foregå i meget lav hastighed, max. 10 km/t.

Bommen
Bommen er åben fra kl. 7.00 – 23.00 alle dage, udenfor dette tidsrum er bilkørsel på pladsen ikke tilladt.

Gæster
Gæster er velkomne, men det er dit ansvar som campist, at de følger pladsens regler. Ankommer dine gæster i bil, skal de anvende gæsteparkeringspladsen udenfor pladsen.
Gæster skal forlade pladsen senest kl. 23.00.

Videoovervågning
Bemærk, at pladsen er videoovervåget

Boldspil
Al boldspil skal foregå på boldbanen.

Støj
Vis hensyn: Tænk på naboerne, undgå støj. Skru ned for radio og fjernsyn. Der skal være nattero mellem kl. 23.00 og kl. 07.00.

Vigtigt telefonnummer
Uden for åbningstid kan lejrchefen altid kontaktes på følgende nød telefon.: +45 2878 1040