Sæson 2019

Hou Strandcamping har været under store forandringer til sæson 2019. Over halvdelen af pladsen er under omdannelse til sommerhusområde, og pladsen er gået fra at have 180 pladser til nu 60 pladser. Pladsen råder heller ikke længere over campinghytter, så nu er det kun muligt at campere med campingvogn, autocamper eller telt. 

OBS: Pladsen er ubemandet! Det betyder, at der ikke er nogen reception, ej heller butik. Der vil være daglig opsyn på pladsen, og selvfølgelig den altid meget høje standard af rengøring i vores helt nye og flotte servicebygning. Se evt. meget mere info på vores Facebook side

Booking kan nu ske ved at sende en mail til info@houstrandcamping.dk eller endnu nemmere via vores onlinebooking her på hjemmesiden. Det er også muligt at booke ved ankomst til pladsen ved vores “Selvbetjenings Check In” som I finder ved servicebygningen. Der vil komme meget mere info omkring “Selvbetjenings Check In” senere.

Åbningstider

Campingpladsen har i 2019 åbent fra 6. april til 29. september.

 

Lokal vejrudsigt

Nyttig information

BEMÆRK; Vi har ingen receptionen eller butik!

Ankomst
Har I booket jeres plads hjemmefra via vores hjemmeside, og har I indtastet registreringsnummeret på jeres bil, kører I bare direkte til bommen som åbner automatisk, og I vil  automatisk blive tjekket ind. Hvis I ikke har indtastet jeres registreringsnummer, vil der stå en kode I jeres booking bekræftelse. Denne kode skal I taste for at bommen går op, og I vil automatisk blive tjekket ind. Bemærk, at den samme kode skal I også bruge som adgangskontrol til vores servicebygninger.

Hvis I ikke har booket via vores hjemmeside sker ind og udtjekning nemt på vores Selvbetjenings Check In stander, som I finder ved ankomst til pladsen. (Mere info og guide herom følger senere)

Check-in kan ske fra kl. 13:00 og til kl. 22:00 på ankomstdagen.

Afregning & afrejsetidspunkt
Check-ud og afrejse skal ske senest kl. 12.00 på afrejsedagen.
Afregnes der ikke inden dette tidspunkt, vil I automatisk blive trukket for én ekstra overnatning mere. Hvis pladsen er ledig, og I ønsker at forlænge jeres ophold, sker dette nemt på vores Selvbetjenings Check In stander.
Ønsker I at afrejse en dag tidligere end allerede booket, kan I via vores Selvbetjenings Check In tjekke ud, og beløbet vil blive sat retur på jeres betalingskort. Dette skal ske inden kl. 12:00.

Afbestilling
Ved bestilling betales der kr. 500,- i depositum, senest 1 uge efter bestilling. Dette beløb betragtes som et administrations gebyr, og refunderes ikke ved evt. senere afbestilling. Ved afbestilling mere end 30 dage før ankomst refunderes det fulde beløb, med undtagelse af kr. 500,- i administrationsgebyr. Ved afbestilling mellem 14 og 30 dage før ankomst refunderes halvdelen af det indbetalte beløb, med undtagelse af kr. 500,- i administrationsgebyr. Ved afbestilling indenfor 8 dage før ankomst, ydes der ingen refusion.

Campingpas
Vi kræver ikke campingpas

Hund
Hunde er velkomne, men skal holdes i snor, også ved campingvognen. Hunden skal luftes udenfor pladsen (ikke på boldbanen).
Vi har hængt hundeposer op, så husk at samle efterladenskaberne op.

Affald
Affald skal sorteres og afleveres i de opstillede containere. Benyt venligst flaskecontaineren og placer pap og karton i papcontaineren.
OBS! Affaldspladsen må kun benyttes til almindeligt husholdningsaffald, alt andet storskrald SKAL afleveres hos Odder genbrugsplads.

Spildevand: skal altid tømmes i kemitoilettet. Udledning direkte i jorden er forbudt.

WI-FI
Vi har et velfungerende WIFI på pladsen. WIFI er gratis.

Servicebygningen
Servicebygningen er åben hele døgnet. Familierummene er beregnet til familier med min. 2 personer.
Al leg i servicebygningen er forbudt. Rygning er IKKE tilladt i nogen af vores bygninger, heller ikke i grillhytten. Aflever venligst de fælles faciliteter i samme
stand, som du selv ønsker at finde dem i

Vaskemaskine og Tørretumbler: Pris kr. 40,- pr. vask/tumbling. I kan købe købe kort til vaskemaskine og tørretumbler via vores Selvbetjenings Check In

Brandsikkerhed – Vigtigt for alles sikkerhed!
Der SKAL være minimum 3 meters afstand mellem campingvogne/telte, derfor må opstillingen ikke være tættere på naboskel / nummerskiltene end 1,5 m. Dette gælder også  opbevaringstelte, annexer og læsejl.

Check venligst denne afstand nøje, inden du etablerer dig. Lejrchefen har pligt til at bede dig flytte, hvis afstanden ikke er overholdt!

Parkering af biler
Der må kun parkeres én bil pr. enhed på pladsen. Motorkørsel på pladsen bør indskrænkes til det mindst mulige og må ikke finde sted mellem kl. 23.00 – 7.00. Motorkørsel skal foregå i »skridt« tempo, max. 10 km/t.

Bommen
Bommen er åben fra kl. 7.00 – 23.00 alle dage, udenfor dette tidsrum er bilkørsel på pladsen ikke tilladt.

Gæster
Gæster er velkomne, men det er dit ansvar som campist at de følger pladsens regler. Ankommer dine gæster i bil, skal de anvende gæsteparkeringspladsen udenfor pladsen.
Gæster skal forlade pladsen senest kl. 23.00.

Boldspil
Al boldspil skal foregå på boldbanen.

Støj
Vis hensyn: Tænk på naboerne, undgå støj. Skru ned for radio og fjernsyn. Der skal være nattero mellem kl. 23.00 og kl. 07.00.

Vigtige telefonnr.
Uden for åbningstid kan lejrchefen fanges på følgende nød telefon.: +45 2878 1040