Salgs & leveringsbetingelser for Hou Strandcamping A/S

Salgs- og leveringsbetingelser
I det nedenstående finder du nyttige informationer i forbindelse med brug af online booking. Du kan blandt læse om, hvordan vi behandler dine indtastede oplysninger, hvordan du modtager din kvittering i forbindelse med et køb og meget mere. Når der i det nedenstående skrives HSC anvendes det som et synonym for Hou Strandcamping A/S

Betaling
Alle priser oplyst i HSC online bookingsystemet er ligesom alle andre steder på hjemmesiden oplyst i danske kroner inklusive moms og alle afgifter med mindre andet er oplyst og klart fremgår i den pågældende situation.

Betaling foregår ved at benytte et af de godkendte betalingskort/kreditkort i online booking, herunder blandt andet Dankort, Visa, Mastercard og Diners. Der er ikke pålagt et gebyr på danske kort ved e-handel, dog kan der være gebyr på udenlandske betalingskort.

Informationer om handel på internettet
Du kan trygt handle på internettet gennem vores online bookingsystem. Du er som forbruger som udgangspunkt sikret i forhold til eventuel misbrug af dit kreditkort på nettet, derfor er der ikke nogen selvrisiko ved misbrug af dit betalingskort via internettet. Du kan læse mere om, hvordan du som forbruger skal forholde dig til betalinger på nettet på følgende hjemmesider: www.betaling.dkwww.fdih.dk.

Forsendelse og levering
Du vil ved booking og betaling af en plads til egen campingvogn få forevist en reservationsbekræftelse fra HSC, hvori regnskabet for dit køb fremgår. Kontrakten kan printes ud fra hjemmesiden efter gennemført booking, og fremsendes ligeledes via e-mail umiddelbart efter købet, hvis korrekt e-mailadresse er oplyst af køber.

Levering af det bestilte produkt sker ved ankomst hos HSC på ankomstdagen (og afsluttes ved afrejse på afrejsedagen). Begge disse tidspunkter oplyses i den ovennævnte kontrakt. HSC forbeholder sig retten til at ændre den tildelte plads, helt op til ankomst tidspunktet.

Fortrydelsesret og refusion
Du har mulighed for at annullere din booking på følgende vilkår:

  • Hvis du afbestiller indenfor 14 dage efter bestillingen er foretaget, så refunderes hele beløbet, med undtagelse af dit indbetalte depositum på kr. 500,-
    Ellers gælder nedenstående.
  • Hvis du afbestiller mere end 30 dage før ankomst får du hele beløbet godtgjort med undtagelse af et administrationsgebyr på Dkk. 500,-.
  • Hvis du afbestiller mindre end 30 dage og mere end 14 dage før ankomst, kan du få halvdelen af beløbet refunderet.
  • Hvis du afbestiller mindre end 14 dage for ankomst, mister du hele det indbetalte beløb.

Registrering af oplysninger
HSC registrerer dit navn, din adresse, din e-mail samt andreoplysninger afgivet i forbindelse med købet i sit kundekartotek. Oplysningerne videregives ikke, men HSC beholder registreringen i 5 år.

HSC anvender serverside cookies og en sikker forbindelse til at skabe sikkerheden om de oplysninger, som du afgiver på siden.

Ved betaling med kreditkort sker registreringen via en sikker server, hvor oplysningerne krypteres før de sendes over internettet.

Reklamationsbehandling
Hvis du af en eller anden grund ikke modtager din kontrakt, som bekræfter dit køb, og du ikke har modtaget en fejlmeddelelse fra systemet, så kan du skrive til nedenstående adresse eller telefonnummer.

Klager over bookingforløbet, selve bookingen eller produktet (opholdet) skal ske indenfor rimelig tid, efter du har opdaget fejlen eller burde have opdaget fejlen ved almindelig gennemgang af din kontrakt. Du kan klage skriftligt eller mundtligt. Ét år efter modtagelsen af varen (opholdet) ophører retten til at klage i henhold til Købelovens §83, stk. 1, medmindre andet er aftalt.

Når HSC modtager din klage over en vare, behandles klagen hurtigst muligt. HSC vil tage stilling til om den modtagne vare skal refunderes, ombyttes eller om der skal gives prisnedslag.

Virksomhedsoplysninger
Hou Strandcamping A/S
Spøttrup Strandvej 35
8300 Odder
E-mail: info@houstrandcamping.dk
Cvr.: 30904265